Metode de plata

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalități de plată

1. Plata în numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

2. Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom
La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa și MasterCard (inclusiv Maestro) prin comanda prin website din showroom.

3. Plata online folosind cardul
În acest site, plățile sunt securizate 3-D Secure  certificate PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate deținut exclusiv de către dumneavoastră, se desfășoară numai pe serverele VISA sau MasterCard având astfel garanția identității magazinului cât și a dumeavoastră.


Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.În pagina de plată trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro
ep_mediu.gif

Noi NU solicitam și NU stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Atât MasterCard SecureCode cât și Verified by VISA vă permit adăugarea la contul cardului a unui cod secret care asigură protecția împotriva utilizării neautorizate a cardului atunci când plătiți online în magazinele afiliate. Astfel, MasterCard și VISA vă garantează că sunteți singura persoană care poate efectua tranzacția. Pentru mai multe detalii puteți accesa http://www.euplatesc.ro sau contactați banca care v-a emis cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacțiile cu card.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor on-line, noi folosim serviciile EuPlatesc.ro - primul integrator de plăți on-line in sistemul 3D-Secure din România.

4. Plata online în 3 rate fără dobandă folosind cardurile de Credit emise de Alpha Bank, BCR - Banca Comercială Romană, BTRL - Banca Transilvania sau BRD Finance. 
În acest site, plățile sunt securizate 3-D Secure  certificate PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate deținut exclusiv de dumneavoastră, se desfasoară numai pe serverele VISA sau MasterCard având astfel garanția identității magazinului cât și a dumneavoastră.

Puteți achiziționa orice produs de pe site-ul nostru în maxim 3 rate, folosind un card de credit de la Alpha Bank, BCR, Banca Transilvania sau BRD Finance.

Prin card de credit emis de BCR: CARDUL BUN DE PLATA
E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fără dobândă și bani inapoi!
Plătește prin cardul tău de credit BCR pe www.larysa.ro și beneficiezi de oferta standard de 3 RATE fără dobândă! Mai mult, primești anual  1% bani înapoi. 

Cine poate plăti în 3 rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• BCR Wizz Air MasterCard
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar" și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 
• Aplică acum pe www.bundeplata.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
• Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!